راهنمای نویسندگان

قابل توجه نویسندگان محترم

ارسال مقاله منحصراً از طریق سامانه الکترونیکی مجله به آدرس https://jeem.journals.umz.ac.ir انجام میشود.

موارد نیاز برای ارسال مقاله:

1- اطمینان نویسندگان از عدم تعارض منافع (برای دانلود فایل عدم تعارض منافع، اینجا را کلیک کنید)

2-  تعهدنامه اصول اخلاقی پژوهش (برای دانلود فایل تعهدنامه، اینجا را کلیک کنید)

3 -فایل مشابهت یابی مقالهنویسندگان می‌توانند برای مشابهت‌یابی از سامانه همانندجویی استفاده کنند. نویسندگان محترم دقت کنند که حتما باید گزارش PDF مشابهتیابی را که از مستقیما مشابهت‌یاب دریافت می‌‌کنند به فصلنامه ارسال نمایند.

4- فایل اصل مقاله بدون درج اسامی و اطلاعات نویسندگان: نویسندگان محترم، باید مقاله خود را بر اساس الگوی نگارش نشریه تنظیم و ارسال نمایند(فایل راهنمای نویسندگان را دانلود کنید).

5- فایل اطلاعات نویسندگان:  کد ارکید هر نویسنده نیز ثبت شود. این کد از طریق سایت https://orcid.org/register قابل دسترس است.

6- فایل چکیده مبسوط لاتین

                                                                                                            نکات مهم

1- اخذ و درج کد اخلاقی در صورت لزوم.

2- نویسنده مسئول ترجیحاً عضو هیات علمی بوده و با آدرس ایمیل دانشگاهی، مقاله را ارسال نماید.

3- چنانچه مقاله حامی مالی دارد، ذکر آن در بخش تقدیر و تشکر الزامی است.

4- اگر مقاله ارسالی، مستخرج از پایان نامه، رساله و طرح پژوهشی می باشد، نویسندگان محترم، حتما به این موضوع در فایل اطلاعات نویسندگان در پاورقی اشاره نمایند.

راهنمای تدوین مقالات

برای جلوگیری از تأخیر در داوری و انتشار به موقع مقاله، لطفاً به این نکات توجه فرمایید.

  • زبان رسمی نشریه فارسی است، نویسندگان توجه نمایند، آیین نگارش زبان فارسی رعایت شود و از به‌کار بردن کلمات خارجی و تخصصی تا حد امکان خودداری گردد. مقاله باید دارای انشایی روان و از نظر دستور زبان و آیین نگارش خالی از اشکال باشد. تمام واژه‌‌ها و اصطلاحات علمی انگلیسی که در مقاله به صورت اختصار درج می‌شوند، باید برای بار اول به صورت عبارت کامل در زیرنویس متن ذکر گردیده و اختصار آن در داخل پرانتز آورده شود و واحدهای اندازه‌گیری بایستی از سیستم استاندارد بین‌المللی واحدها (SI) پیروی کند.
  • مقاله باید حاصل کار پژوهشی و علمی باشد و قبلاً در نشریه‎ دیگری ـ اعم از داخلی یا خارجی ـ و یا مجموعه مقالات سمینارها و مجامع علمی چاپ نشده و یا همزمان برای نشریه دیگری ارسال نشده باشد. 
  • مسئولیت صحت و سقم مقاله به ‌لحاظ علمی و حقوقی بر عهده نویسنده یا نویسندگان است.
  • مقاله مروری (Review Article)، یادداشت علمی (Research Note) و نقد و معرفی علمی کتاب (Book Review) از نویسندگان مجرب و صاحب مقالات پژوهشی در زمینه‎ موردنظر، به ‌شرطی پذیرفته می‌شود که در تدوین آن منابع درخور توجه و متعددی، مستند تحقیق قرار گرفته باشد.
  • حق شورای دبیران نشریه، در قبول یا رد مقاله و یا اصلاح نوشتاری و ادبی محفوظ است. عقاید بیان شده و خط‌ مشی‌های اعمال شده توسط نویسندگان، الزاماً بیانگر عقاید و خط مشی‌های نشریه نمی‌باشد.
  • حداکثر حجم مقاله شامل متن، شکل‌ها، نمودارها و جدول‌ها (25 صفحه) است چنانچه از این مقدار بیشتر گردید دفتر نشریه هیچ مسئولیتی در قبال چاپ نشدن نخواهد داشت.

مقاله باید دارای ساختار زیر باشد:

صفحه اول شامل عنوان مقاله، چکیده و کلیدواژه های فارسی و طبقه بندی JEL است.

  • عنوان مقاله باید مختصر، مفید و جامع باشد (حتی‌المقدور بیش از 15 کلمه نباشد و از به کار بردن کلمات اختصار در عنوان پرهیز گردد).
  • چکیده فارسی باید بین حداکثر 300 کلمه و شامل زمینه و هدف، روش‌ شناسی، یافته ها، نتیجه‌گیری، مهمترین توصیه سیاستی باشد و تعداد کلیدواژه ها حداکثر 5 واژه تنظیم شود.

در ادامه،متن اصلی مقاله ارایه می شود.

  • فایل متن اصلی مقاله بایستی بر اساس دستورالعمل‌های استاندارد نگارش و آماده‌سازی مقالات باشد.
  • علاوه بر این، بخش ضمیمه شامل تشکر و قدردانی، محل تامین بودجه، تضاد منافع و سهم نویسنده در نگارش مقاله باید در انتهای متن مقالات برای تمام انواع مطالعات ذکر گردد.

                        • ساختار مقاله
  • مقدمه: این بخش شامل این مطالب است که مشکل چیست، آنچه که تاکنون در این باره شناخته شده است و دلایل اهمیت موضوع، سؤالات بدون پاسخی که این تحقیق به آن‌ پاسخ می‌گوید و شرح این که چگونه نتایج این تحقیق می‌تواند به رفع ابهامات کمک کند، هدف و یا فرضیه پژوهش (متناسب با نوع پژوهش).
  • مبانی نظری: چه ادبیاتی درباره موضوع پژوهش وجود دارد. نویسنده باید بتواند با بکارگیری منابع معتبر متعدد به ارایه یک مبانی نظری منسجم و متقاعدکننده در راستای فرضیه های تحقیق مبادرت کرده و از کپی کردن تمام یا بخشی از منابع خارجی و داخلی برای این بخش اجتناب کند.
  • روش مطالعه: به‌نحوی باید نوشته شود که هر خواننده‌­ای بتواند با آن، تجربه نویسنده مقاله را تکرار کند، (نوع مطالعه، شرکت‌کنندگان و زمینه‌ای که پژوهش در آن اجرا شده است و چگونگی انجام آن). در این بخش باید ابزار جمع‌آوری اطلاعات ذکر شود. در صورتی که مقاله‌ دارای پرسشنامه یا چک ‌لیست است، ضمیمه کردن آن الزامی است. در مورد پرسشنامه‌های استاندارد، ذکر مرجع و مشخصات آن کافی است.
  • برآورد الگو و تحلیل نتایج: نویسنده باید بتواند بر اساس مطالب پیشین، الگوی تحقیق را برآورد و آزمون های مربوطه را ارایه کند و سپس، خروجی های الگو را نقد و بررسی و به شکل متقاعدکننده ای ارایه کند و شواهد محکمی در خصوص رد یا عدم رد فرضیه پژوهش ارایه نماید. در این راستا، در این بخش، خلاصه ای از یافته های کلیدی و یا نتایج مرتبط با اهداف پژوهش ارائه می­ گردد. گزارش یافته های پژوهش به زبان گذشته صورت گرفته و از مقایسه و تفسیر یافته ها در این بخش خودداری گردد.از جدول و نمودار با حداقل تعداد ممکن استـفاده شود. عنوان جدول، بالای آن و در نمودار، زیر آن قرار گیرد (با ذکر شماره). با توجه به محدودیت صفحات مجله، بدیهی است از تکرار ارایه مطالبی که در متن آورده شده‌اند در جداول و بالعکس باید پرهیز نمود. جداول و نمودارها فارسی باشند. عکس‌ها، نمودارها و جداول مربوط به مقاله به‌همراه توضیحات آن‌ بایستی جداگانه و در دنباله متن اصلی مقاله آورده شده و شماره‌گذاری گردد. کیفیت تصاویر ارسالی مطلوب باشد و با حجم 250 dpi در قسمت مربوطه بارگذاری گردد.
  • نتیجه ­گیری و توصیه های سیاستی: مقاله باید با یک نتیجه گیری روشن و مختصر در ارتباط با سوال یا اهداف پژوهش، به طوری که از حد نتایج مطالعه فراتر نرود، خاتمه یابد. لازم است توصیه های سیاستی دقیق نیز ارایه شود تا مقاله برای سیاستگذاران اقتصادی مفید واقع شود و در راستای حل یک مشکل قابل استفاده باشد. 
  • تقدیر و تشکر: این قسمت باید حامی مالی مقاله و منبع تأمین حمایت مالی را نیز در برگیرد.
  • تعارض منافع
  • سهم نویسندگان (میزان مشارکت)
  • منابع: هر مقاله پژوهشی اصیل معمولا حداقل و حداکثر بین 15 تا 40 رفرنس باید داشته باشد. این بخش باید شامل نشریات معتبر، کتب و سایر منابع معتبر باشد. شناسه doi مقالات در انتهای آدرس مقاله ذکر شود. همچنین، برگردان آدرس مقالات لاتین با مراجعه به سامانه نشریه منتشر کننده مقاله (How to cite)، ارایه شود.

 


چکیده مبسوط انگلیسی

نویسنده ملزم است چکیده ای حاوی 700 تا 1000 واژه از مقاله خود به صورت فایل پیوست در پروفایل تحت عنوان "چکیده مبسوط" تهیه و برای مجله ارسال نماید. ساختار چکیده مذکور باید به شکل زیر باشد:

1- چکیده (Abstract)

2- مقدمه (Introduction)

2- روش مطالعه (Methods)

3- یافته ها (Results)

4- نتیجه گیری (Conclusion)

5- منابع مالی (Funding)

6- سهم نویسندگان (Authors' contribution)

7- تعارض منافع (Conflict of interest)

8- تقدیر و تشکر (Acknowledgments)

  • در صورت عدم  وجود منابع مالی برای مقاله، بایستی عبارت "There is no funding support" در مقابل مورد 5، ذکر گردد. همچنین در صورت عدم وجود تعارض منافع، بایستی عبارت "Authors declared no conflict of interest" در مقابل مورد 7 ذکر گردد.

برای توضیحات تکمیلی اینجا را کلیک کنید. 

شیوه تنظیم منابع

منابع باید بر اساس فرمت APA تهیه گردد.